Vrienden van Arrival

Ben jij vroeger misschien lid geweest van Jongerenkoor Arrival, geniet je van onze zangkunsten of wil je ons graag steunen? Word dan Vriend van Arrival! Bij Arrival maak je vrienden voor het leven en wij als koor kunnen ook niet zonder. Door Vriend van Arrival te worden draag je jaarlijks bij aan het levendig houden van ons jongerenkoor met activiteiten, materialen en verenigingskosten. Hierdoor kunnen we onze contributie laag houden, toegangelijk blijven en het jongerenkoor in stand houden.

Word voor € 15, € 25 of een bedrag naar keuze vrienden met ons. Hiervoor krijg je natuurlijk ook wat van ons terug!

Als Vriend van Arrival ontvang je:

Graag komen we in gesprek met onze vrienden en nodigen we ze daarom uit voor een jaarlijkse evenement. Uiteraard is het geheel vrijblijvend om hierbij aanwezig te zijn.

Eenmalige donatie

Wil je geen formulieren invullen en ons een steuntje in de rug geven? Dan is een eenmalige donatie ook mogelijk.
Veelgestelde vragen - Vrienden van Arrival

FAQ

Vrienden van Arrival is opgericht in 2022. Het doel van het vriendenprogramma is het financieel gezond houden van het Jongerenkoor Arrival en daarnaast het verbinden van (oud)koorleden en onze luisteraars. 

Als je vriend wilt worden van Jongerenkoor Arrival hoef je alleen het formulier op deze pagina in te vullen. Je krijgt een bevestigingsmail toegestuurd van jouw aanmelding.

De jaarlijkse bijdrage die je hebt opgegeven wordt overgemaakt door een betaalverzoek die we kort na je aanmelding toesturen. Deze ontvang je zowel op Whatsapp als per mail zodat je zelf kunt bepalen of je het op de computer of op je mobiel overmaakt.

De nieuwsbrief wordt 1 keer per 3 maanden verstuurd naar het e-mailadres wat je hebt opgegeven als vriend. Wens je deze niet langer te ontvangen maar wil je wel vriend blijven? Je kunt je onderaan de nieuwsbrief je afmelden.

Dit is elk jaar weer een verrassing, het kan muzikaal zijn want we zijn natuurlijk een koor. We houden ook van spelletjes dus het kan ook een spelavond zijn of een gezellig borrel aan het begin van de zomer.

Wil je je afmelden van het vriendenprogramma? Dit kan, stuur hiervoor een mail naar info@jongerenkoorarrival.nl met als onderwerp ‘Afmelden Vrienden van Arrival’. 

Jongerenkoor Arrival bankgegevens

Wil je geen formulieren invullen en ons een steuntje in de rug geven? Dan is een eenmalige donatie ook mogelijk. Alvast hartelijk dank voor je gift!

Bankgegevens
Jongerenkoor Arrival
IBAN: NL50 INGB 0003 3232 13
BIC: INGBNL2A
Omschrijving: Vermeld dat het om een donatie gaat en eventueel kun je je naam achterlaten.