Wij houden van zingen karaoke muziek koorweekend Carnaval Keezen snacks feestjes gezelligheid bosspellen

Arrival bestaat al meerdere generaties lang. Wij zijn het grootste jongerenkoor van de gemeente Hollands Kroon en omstreken. Na de wekelijkse repetities wordt er vaak een evenement georganiseerd. Naast zingen houden wij namelijk ook van gezelligheid en luiden we graag met elkaar het weekend in na de repetities. Zoals je in de titel hierboven kunt lezen organiseren wij regelmatig een borrel, spelletjesavond of het jaarlijks terugkerende koorweekend. Lijkt het je leuk om te zingen en onderdeel uit te maken van een leuke groep jongeren? Dan kun je met ons kennismaken tijdens één van de repetities.

Algemene informatie

Repetities & Optredens

Wees niet bang, iedereen kan zingen, ook al kun je geen noten lezen. Dankzij de begeleiding door onze dirigente Jenneke, samen met de steun van zo’n 30 enthousiaste koorleden, kom je al gauw tot muzikale bloei. Wekelijks repeteren wij vrijdagavond van 19:45 uur tot 21:30 uur met een pauze tussendoor.

 

De nummers die wij zingen worden van 1-stemmig tot 5-stemmig gezongen. Het enthousiasme dat wij voor het zingen hebben, laten wij regelmatig horen bij kerkdiensten en bij optredens buiten de kerk. Arrival zingt christelijke liederen in combinatie met de nieuwste popmuziek, wat een veelzijdig repertoire oplevert.

Leden informatie

Lidmaatschap & Contributie

Het lidmaatschap is € 35,- per jaar, deze contributie moet worden voldaan in september, aan het begin van het seizoen. Als lid krijg je een eigen map, waar in je zelf het actuele repertoire bijhoudt.

 

Kortom: ben je tussen de 12 en de 30 jaar, hou je van zingen en gezelligheid? Kom dan eens langs op vrijdagavond in De Beuk (Achterom) aan de Prof. Granpré Molièrestraat 23 te Wieringerwerf. Bezoek dan onze contact pagina waar je alle gegevens vindt. Wij oefenen van 19:45 uur tot 21:30 uur inclusief pauze.

Bestuur

Het bestuur van de Arrival is verantwoordelijk voor het beleid van het koor en de manier waarop dat wordt uitgevoerd. Elk bestuurslid heeft zijn eigen taak.

 

Isabelle Bakker

Voorzitter

Chris van Vilsteren

Penningmeester

Joes Knook

Secretaris

Christiaan Bos

PR & Communicatie

Lauri van Soesbergen

Evenementenmanager

Isa Rasing

Algemeen Bestuurslid

Iedereen kan zingen, ook jij!

Nieuwsgierig geworden?

Houd je van zingen en gezelligheid? Kom dan gerust een keer langs bij één van onze repetities op vrijdagavond! Als je vragen hebt hierover kun je deze stellen via de mail of Whatsapp. Heb je een andere vraag? Je kunt altijd contact met ons opnemen.