Hier vind je ons

Contact informatie

Heb je vragen?

Ben je geïnteresseerd in het zingen bij ons koor? Heb je zin om een keer mee te zingen en kennis te maken? Of heb je een andere vraag? We horen het graag van je.

Contact

info@jongerenkoorarrival.nl

06 23 84 94 15

Locatie

Prof. Granpré Molierestraat 23

1771 AE Wieringerwerf

‘De Beuk’ (achterom de kerk)

Veelgestelde vragen

FAQ

Tijdens de repetitie kun je komen kijken, maar je kunt ook meteen mee oefenen als je dat wilt. Er zijn op de repetitieavond mensen genoeg om de sfeer te proeven, een praatje mee te maken of om vragen aan te stellen. Ook kun je na een optreden één van de koorleden aanspreken die je van alle informatie kan voorzien.

Je kunt bij Arrival beginnen te zingen vanaf 12 jaar of als je in de brugklas zit. De leeftijden variëren van 12 tot circa 30 jaar. Je bent welkom tijdens onze repetities om een keer te komen kijken of mee te zingen. Neem hiervoor contact op via de contactgegevens die hierboven staan vermeld.

Arrival is een katholiek Jongerenkoor. Het koor zingt christelijke liederen in combinatie met de nieuwste popmuziek, wat een veelzijdig repertoire oplevert.

 Jongerenkoor Arrival repeteert op vrijdagavond in De Beuk aan de Prof. Granpré Molièrestraat 23 te Wieringerwerf. De Beuk is bereikbaar via de achter-ingang van de RK Christus Koningskerk. De repetities beginnen om 19:45 uur en duren tot 21:30 uur inclusief een pauze tussendoor.

Wij zingen ook op aanvraag. Dit moet natuurlijk wel in onze agenda passen. Neem dus tijdig contact op.